veelgestelde

vragen

Een aantal vragen worden alvast voor je beantwoord, mocht je er nog meer hebben, schroom dan niet en neem contact met mij op.

vraag &

antwoord

Een aantal vragen worden alvast voor je beantwoord, mocht je er nog meer hebben, schroom dan niet en neem contact met mij op.

Een website kost nou eenmaal geld, logisch. Je bent eigenaar van een domein en het hosten ervan kost serverruimte. Ik werk met hosting van Strato. Een startpakket kost daar €2,50 per maand.

Dat is het vaste maandelijkse bedrag dat overblijft na de eenmalige kosten van mijn diensten.

Kernwaarden

& principes

01.

Sterke werkethiek

''Ik werk hard, maar het liefst slimmer. Afspraak is afspraak. Vroeg op, laat stoppen!''

02.

Partnerschap

''Eendracht maakt macht,
tweedracht breekt kracht.'' Samen werken we aan jouw toffe project.

03.

Transparantie

''Eerlijkheid duurt het langst''. Ook voor mij is er een plafond als het gaat om personal branding en digitale communicatie. Ik ben hier zeer transparant over.

04.

Innovatie

''Wat heb ik vandaag geleerd?''. Ik ben altijd op zoek naar ontwikkelingen in digitale communicatie.

05.

Creativiteit

''Creativiteit komt voort uit een conflict van ideeën''. Ik werk graag met toffe ideeën en verander een idee in een daadwerkelijk product.

06.

Plezier

"Winst is geen drijfveer, het gaat altijd om de klant." Mijn werkzaamheden die hier uitvoer, doe ik omdat ik er lol in heb.

Artikelen &

Verhalen

Regelmatig verschijnen er posts over onderwerpen als personal branding, webdesign en content creatie. Ook komen er nieuwsberichten over projecten voorbij.